zat. 23 december


Manege Molenheide - Schijndel

Event info

Consumptiemunten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s op het evenement.. Aan de kassa’s kan je betalen met je PIN-pas en cash geld. Een token kost €2,50. Let op: je kan niet betalen met creditcard.

De munten kan je tot een uur voor het sluiten van het festival weer inleveren bij de kassa voor geld. Dit kan tot een uur voor de eindtijd van het festival!
Het is helaas niet toegestaan om te flyeren en/of posters te verspreiden zonder toestemming van de organisatie.
Tijdens Blue Fest is er uiteraard ook eten aanwezig; burgers, friet, pizza & more. De foodstands beschikken over een allergenenlijst en glutenvrij eten.
Blue Fest is toegankelijk voor alle leeftijden, dus wees welkom.
Op het festival zijn er kluisjes te huur. Dit kost 6 euro per keer met 5 euro borg.
Gebruik je medicijnen? Neem deze dan mee in een voorverpakt doosje. Hiernaast neem je een medicijnenpaspoort en/of verklaring van de arts mee. Meld je bij de ingang zodat een runner mee kan lopen naar de EHBO zodat je jouw medicijnen daar achter kan laten.
Het is verboden om binnen te roken. Buiten is het uiteraard wel toegestaan.
Vóór aanvang van het evenement geven wij de bloemetjes water, dus dit hoeven jullie niet meer voor ons te doen. Mocht je je behoeftes niet kunnen ophouden tot thuis, kun je gebruik maken van onze miva toiletten.
Let goed op je spullen, let op zakkenrollers!
Blue Fest zal op zaterdag 23 december 2017 plaatsvinden in Manage Molenheide te Schijndel van 14:00 tot 01:00.

Ticket info

Uitgeprinte e-ticket kwijt, opgegeten door de hond, vliegtuig van gemaakt of gewoon vergeten te printen? Het is geen 1999 meer: je kan ook gewoon de tickets vanaf je mobiel laten scannen. (Pro-tip: zet helderheid op 100% en schermrotatie uit)
Oh noes! Je spambox gecheckt? Nog steeds niet gevonden? Neem dan contact op met Paylogic; https://customerservice.paylogic.com
Je kaartje verkopen? Liever niet natuurlijk, we hopen dat je nog steeds zin hebt in een geweldig Blue Fest! Toch wel? Via Ticketswap kan je je kaartje veilig aan de man brengen. We maken gebruik van Secure Swap, wat betekent dat je met een ticket die je via Ticketswap koopt gegarandeerd naar binnen kan. Ook de personalisatie wordt compleet geregeld voor je. Aanrader!
Indien er nog kaarten beschikbaar zijn zullen de kaarten te koop zijn bij de dagkassa van het festival. Let op: bij de dagkassa kan enkel contant worden betaald (er is geen pinautomaat aanwezig)